02 / 07 / 2024

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açılış

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açılış

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ankara Çerkes Derneği’ne “Yap, işlet, devret” modeli ile Yaşamkent’te tahsis edilen arsa can buldu. Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri, halı saha ve park düzenlenen törenle açıldı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Ankara'daki pavyonlar için bir yer gösterilsin!

Başkan Gökçek’in, Çankırı Caddesi’ndeki pavyonların kaldırılacağını açıklamasına tepki gösteren Ankara Eğlence Sektörü Esnaflar Derneği Başkanı İsa Güven, “Ben yaptım, ettim’ demek olmaz. Oto galerileri nasıl bir yere topladılarsa bize de yer göstersinler, gidelim” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği'nden Kızılay'a misafirhane!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), kendi imkanlarıyla inşa ettiği 110 yatak kapasiteli misafirhaneyi, emeklilerin hizmetine sundu. Ankara Kızılay’daki misafirhanenin özellikle kent dışından gelen dernek üyelerine hizmet vermesi amaçlanıyor.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Ankara'da Çınar Gençlik Derneği’ne bedelsiz arsa verildi!

Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı’nda yer alan spor sahası ve müştemilatı 25 yıl ‘bedelsiz’ olarak Çınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne verildi. Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’nin oy çokluğu ile kabul edilen karara, CHP ve MHP grupları tepki gösterdi.

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ankara Çerkes Derneği’ne “Yap, işlet, devret” modeli ile Yaşamkent’te tahsis edilen arsa can buldu. Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri, halı saha ve park düzenlenen törenle açıldı.

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği kuruldu!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği, Avrupa standartlarını yakalamayı, yatırımcılara ve sektörün uzmanlarına, güvenli ve kaliteli hizmet standartları getirmeyi, gayrimenkul sektörüne kurumsal bir kimlik kazandırmayı hedefliyor.

Enver Demirel Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin toplantısına katıldı!

Ankara'nın gelişen ilçesi Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği 'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyelerinin gözü kulağı TOKİ'de!

Şanlıurfa'daki TOKİ konutlarından hak sahibi olan Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyeleri, yüksek daire fiyatlarının aşağı çekilmesi için müracaatta bulundukları başkent Ankara'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği iftar yemeği düzenledi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği' nin düzenlediği iftar yemeği Antalya'nın tanınmış simalarını ve müteahhitlerini bir araya getirdi. İftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' de katıldı...

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açılış Haberi

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açılış

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ankara Çerkes Derneği’ne “Yap, işlet, devret” modeli ile Yaşamkent’te tahsis edilen arsa can buldu. Dernek tarafından yapımı tamamlanan Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri, halı saha ve park düzenlenen törenle açıldı. Tesisin açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Yaşar Arslankaya, Ankara Çerkes Derneği Başkanı YinalKozok, Başkan Yardımcısı Murat Kerim Ertan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde Yenimahalle’ye bağlı olan bölgede Başkan Fethi Yaşar tarafından kiralama yöntemi ile tahsis edilen ve inşaatına başlanan, yerel seçimler sonrası Büyükşehir Belediye Kanunu’ndaki Bütünşehir Yasası ile Çayyolu bölgesinde Çankaya Belediyesi sınırlarına geçen tesis inşaatı, derneğin öz kaynaklarıyla 1 milyon 440 bin TL’ye tamamlandı.


KÜLTÜRLERİMİZ YAŞATILMALI

Açılışta konuşan Başkan Yaşar, "Beştepe’deki...