01 / 05 / 2024

Ankara Çimşit Mezarlığı cami projesi

Ankara Çimşit Mezarlığı cami projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Betofiber'in acı günü! Hakan Çelen vefat etti!

İnşaat Mühendisi Hakan Çelen vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti!

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti. Merhum, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek. 

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Ankara Çimşit Cami Ekim sonunda açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Sincan Çimşit Mezarlığı’nda yapımını tamamlamak üzere olduğu camiyi Ekim ayı sonunda hizmete açılacak.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Ankara Çimşit Mezarlığı cami projesi Haberi

Ankara Çimşit Mezarlığı cami projesi


Karşıyaka ve Ortaköy Mezarlıkları’nda yapımını gerçekleştirdiği cami ve modern tesislerin ardından şimdi de Sincan Çimşit Mezarlığı’nda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, mezarlık içerisinde yeni bir cami, modern idari tesisler ve sosyal donatı alanlarının inşasına hızla devam ediyor.


Ankaralıları en acı günlerinde yalnız bırakmamak adına, cenaze sahiplerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde projelendirilen tesislere ilişkin bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, “Karşıyaka Mezarlığı’nda yaptığımız tesislerin bir eşini de Ortaköy Mezarlığı’nda yaptık. Şimdi de sıra Sincan’daki Çimşit Mezarlığı’na geldi” dedi.          


 -CENAZE HİZMETLERİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ


Bir yandan mezarlık içi yenileme çalışmalarını sürdüren, diğer bir taraftan da Ankaralılara acılı günlerinde her türlü konuda destek olabilmek adına tesislerin yapımına...