29 / 04 / 2024

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanes tadilat işi

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanes tadilat işi

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanes tadilat işi Haberi

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanes tadilat işi

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi ihaleye çıkıyor. İhalesi, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılacak. 


75 günde tamamlanacak Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi ihalesi, 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI


BİNA TADİLATI ÇOCUK SAĞ.VE HASTALIK.HEMATO. ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞT.HAST. - Evrak No: 4911


BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR


ANKARA ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMATOLOJİ ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SAĞLIK PAKANUĞI MÜSTEŞARLIK


Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/73518


1-İdarenin


a) Adresi : ZİRAAT MAHALLESİ İRFAN BASTUG CAD....