06 / 05 / 2024

Ankara Çukurambar projeleri

Ankara Çukurambar projeleri

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Ankara projeleri için tarih belli oldu! O ilçelere 1.048 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığnın Ankara projeleri için tarih belli oldu.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

Ankara Çukurambar projeleri Haberi

Ankara Çukurambar projeleri

Başkent Ankara’da kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.


Çukurambar’ın Eskişehir yolu güzergahından hemen girişinde hançere benzer mimarisi ve gece aydınlatması ile göz alan Besa Kule’de güçlü markaların yanı sıra, Ankara’ya ilk kez gelen sıra dışı firmalar renkli yerleşimleri ile dikkati çekiyor.