03 / 05 / 2024

ankara Dublörlü arsa dolandırıcıları

ankara Dublörlü arsa dolandırıcıları

Ankara’da, film senaryolarını aratmayan bir dolandırılık olayı yaşandı. 10 milyonluk arsanın sahibi olan iş kadınına benzeyen bir kadını dublör olarak kullanan çete, sahte belgeler düzenleyip arsayı başkalarına sattı.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

İstanbul ve Ankara'da 26 arsa satılacak!

İstanbul ve Ankara'da yer alan toplam 26 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihalesi 30 Ocak ve 1 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 19 arsa ile 2 dükkan ve 1 konutu satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

ankara Dublörlü arsa dolandırıcıları Haberi

ankara Dublörlü arsa dolandırıcıları

Ankara'da filmleri aratmayan bir dolandırıcılık olayı meydana geldi. Dolandırıcılık çetesi, İstanbullu bir iş kadınının 10 milyon TL değerindeki arsasını, sahte kimlik ve tapu belgeleriyle başkalarına sattı. Çetenin, arsa sahibine benzeyen, okuma-yazma bilmeyen H.Y. adlı kadını dublör olarak kullandığı ve bu kadının fotoğraflarının yer aldığı sahte belgeler ürettiği belirlendi. Çetenin, okuma-yazma bilmeyen H.Y.'ye bir ay boyunca, yerine geçtiği işkadının adını yazmayı ve imzasını atmayı öğrettiği kaydedildi. Operasyonda çete liderleri Tolga T. Murat İ. ve H.Y.'nin de aralarında bulunduğu 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Polis 600 saat görüntü izledi


Milliyet'in aldığı bilgilere göre, İstahbul'da yaşanan bir iş kadını, NataVega isimli AVM'nin yanında bulunan 10 milyon TL değerindeki 80 dönümlük arsasının haberi olmadan sahte belgelerle satıldığı şikayetinde bulundu. Dolandırıcılık olayının arsayı alan 9 ortaktan...