07 / 05 / 2024

ankara ego ile halk otobüsü çarpışması

ankara ego ile halk otobüsü çarpışması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, EGO otobüsü ile halk otobüsünün çarpışmasının ardından "Yeni önlemler almak zorunda olduğumuzu görüyorum. Özellikle hız kontrolü konusunda, belli önlemleri mutlaka alacağız" dedi...

Nefes Ankara'da teslimler 2025 sonunda! 

Nefes Ankara projesinde 2+1'den 5+1 dublekse kadar değişen dairelerin satışları devam ediyor. İşte Nefes Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den Ankara'da sudan ucuza konut fırsatı! 2 bin 581 TL taksitle 2+1 ev satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 581 TL taksitle 2+1 konut satacak. İşte TOKİ'nin Ankara projesi ile ilgili detaylar...

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

ankara ego ile halk otobüsü çarpışması Haberi

ankara ego ile halk otobüsü çarpışması


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, EGO otobüsü ile halk otobüsünün çarpışmasının ardından özellikle hız olmak üzere yeni önlemleri mutlaka alacaklarını bildirdi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek'e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında bir basın mensubu, önceki günlerde EGO otobüsü ile bir halk otobüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazadan sonra herhangi bir önlem alınmasının gündeme gelip gelmediği yönünde soru sordu.


Gökçek, İstanbul yolu Şaşmaz Kavşağı'nda bir belediye otobüsü ile halk otobüsünün karıştığı kazayla ilgili, "Yeni önlemler almak zorunda olduğumuzu görüyorum. Özellikle hız kontrolü konusunda, belli önlemleri mutlaka alacağız" değerlendirmesinde bulundu.


-"Şoförlerin iş akitlerini feshedeceğiz"


Olayın çok üzücü olduğunu belirten Gökçek, yeni bir çalışma yaptıklarını fakat kesinleşmediğini vurgulayarak, şunları belirtti:


"Muhtemelen yıl içerisinde, vatandaşların şikayetleriyle somutlaşacak. 5 tane şoför hatası ortaya...