09 / 05 / 2024

Ankara emekli toki

Ankara emekli toki

TOKİ, Ankara'da 583'ü alt gelir grubu olmak üzere toplam 952 konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubunun taksitleri 341 lira, sosyal konutların taksitleri 756 liradan başlayacak.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 474 konut konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 2 yıldır alamadıkları ücretleri için yaptıkları eylemi sonlandırdı. Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı..

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Ankara emekli toki Haberi

Ankara emekli toki

TOKİ, Ankara'da 583'ü alt gelir grubu olmak üzere toplam 952 konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubunun taksitleri 341 lira, sosyal konutların taksitleri 756 liradan başlayacak.Başvurular 20 Kasım'a kadar sürecek TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetlerini hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren TOKİ, Ankara'da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Ankara'nın Mamak ilçesi Gülseren Malıallesi'nde kura ile satışa sunulan 583'ü alt gelir grubu, 369'u sosyal konut olmak üzere toplam 952 konut için başvurular 22 Ekim 20 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.  TOKİ'nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğuna vurgu yapan TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Halkamızın...