19 / 05 / 2024

Ankara etkinlik tercihi

Ankara etkinlik tercihi

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Taşınanların ilk tercihi Kadıköy oldu!

İstanbul’da Kadıköy taşınanların ilk tercihi olmayı sürdürürken, Ankara’da ise Çankaya birinciliği Etimesgut’a kaptırdı

Taşınanların ilk tercihi İstanbul'da Kadıköy, Ankara'da Etimesgut!

2018'in ikinci çeyreğinde REIDIN – Enakliyat Taşınma Endeksi İstanbul'da yüzde 32,1, Ankara'da ise yüzde 44 oranında arttı.

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Yatırımcının tercihi başkent Ankara'nın sanayi, eğitim ve sağlıkta yakaladığı ivme konut piyasasına da yaradı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yatırımcılar konut almak için sıraya girdi.

Mebuskent Ankara'da doktorların tercihi oldu!

Ankara Batıkent Çakırlar bölgesinde 2016 sonunda 4-5 bin kişilik nüfusla yaşamın başlayacağı Mebuskent’i, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorlar tercih etti...

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Ankara'nın konut tercihi değişti!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2014 gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarına göre, Ankara en yüksek gelir grubuna sahip il oldu.

Ankara Beykent konut alıcısının en çok tercih ettiği bölge!

Başkent Ankara'da lüks ve konforlu yaşam isteyen, seçkin kişilerin tercihi Beytepe'de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor. Beytepe gelişime açık yapısı ve kazanç potansiyeliyle inşaat firmalarının göz

Ankara Parktepe Evleri gün ışığından kesintisiz faydalanıyor!

Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, iki blok arasındaki 90 metre mesafe ile konutta ferahlık arayanların tercihi olurken, gün ışığından da kesintisiz yararlandırıyor

Ankara Parktepe'de teslimler 2016 yılında gerçekleşecek!

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’de yükselen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor

Ankara etkinlik tercihi Haberi

Ankara etkinlik tercihi

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün uluslararası buluşma organizasyonu ACE of M.I.C.E. Exhibition. İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Turizm Medya Grubu'nun ev sahipliğinde. Türkiye Seyahat Aeentaları Birliği'nin (TÜRSAB) desteğiyle düzenlenen fuarın açılışında "Kongre.Toplantı ve Etkinlik Sektörü Anket Raporu"nun sonuçları açıklandı. 



Sektörün bilinirliğini artırmak amacıyla düzenlenen fuarın açılışında konuşan Ataman, dünya ekonomisinde önemli bir pazar payına sahip olan MİCE endüstrisinin Türkiye'de her geçen yıl büyüme gösterdiğini aktardı. 


Ankara...