23 / 07 / 2024

ankara etkinlikleri

ankara etkinlikleri

Ankara Ticaret Odası ve Atılım Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kongrenin son gün programında, IMDA’nın 30 ülkeden gelen bilim adamı ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 700 kişilik ekibi Gordion’da bulunan Tümülüs ziyaret etti.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

Ankara Shopping Fest nerede başladı?

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) rüzgarı Ankara Kalesi’nde esti. Festivalin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Kale bizim için çok önemlidir”

Salih Bezci Ankara Alışveriş Festivali’ne katıldı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. ATOYönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.

Ankara Shopping Fest 2014 başladı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi

Uluslararası Ozon Tabakasının Korunması Günü etkinlikleri gerçekleştirildi!

Uluslararası Ozon Tabakasının Korunması Günü etkinlikleri, Ankara 'da Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak 4 okulda gerçekleştirildi. 2013 yılı etkinlik teması ise “İstediğimiz Gelecek için Sağlıklı Bir Atmosfer” olarak belirlendi...

TOKİ Ankara Altındağ'da 442 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Ankara Altındağ Aktaş 2. etaba 442 adet konut yaptıracak

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara etkinlikleri Haberi

ankara etkinlikleri

28 HAZİRAN 2014- ABD merkezli Uluslararası Yönetim Geliştirme Derneği'nin (International Management Development Association - IMDA) 23. Yıllık Dünya İş Kongresi kapanışı Ankara’nın Polatlı İlçesi Yassıhöyük Köyü’nde bulunan Gordion Müzesi bahçesinde gerçekleştirilen “Kral Midas’ın Son Akşam Yemeği” etkinliğiyle yapıldı.

Ankara Ticaret Odası ve Atılım Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kongrenin son gün programında, IMDA’nın 30 ülkeden gelen bilim adamı ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 700 kişilik ekibi Gordion’da bulunan Tümülüs kazı alanlarını ziyaret etti.  Denizbank’ın sponsorluğunda gerçekleşen “Kral Midas’ın Son Akşam Yemeği” programı ise Gordion Müzesi bahçesinde gerçekleşti.

Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü’nün Frig dönemi kıyafetlerinden esinlenerek hazırladığı 47 giysiden oluşan Frig kreasyonu, "Midas’ın Son Akşam Yemeği Öncesi Frig Uygarlığı" defilesiyle mankenler tarafından sunuldu. Birbirinden güzel ve göz doldurucu kıyafetler IMDA üyeleri tarafından beğeniyle izlendi.

Yediği son...