06 / 05 / 2024

ankara feridun çelik mahallesi imar

ankara feridun çelik mahallesi imar

Ankara Altındağ ilçesine bağlı Beşikkaya Mahallesi ve Feridun Çelik Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen parseller için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı. Planlar 20 Eylül'de askıdan inecek...

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Mimar Feridun Alpat vefat etti!

Denizli Sanayi Odası’nın kurucusu ve Organize Sanayi Bölgesi’nin de kurucu Başkanı olan Mimar Feridun Alpat (85),Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Altındağ'da 1.8 milyon TL'ye arsa hissesi!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Altındağ Belediyesi mahalle camilerinin inşaatı sürüyor!

Altındağ Belediyesi’nin Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yaptığı camilerin inşaatı hızla devam ediyor. Altındağ Belediyesi, ilçeye şu ana kadar 8 mahalle camisi inşa etti.

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Altındağ'a 3 cami geliyor!

ALTINDAĞ Belediyesi, ihtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yapılan camilerin inşaatı hızla devam ediyor.

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

İncek Vista Residence Ankara fiyatları!

İncek Vista Residence Ankara projesinde daireler Haziran 2017 tarihinde teslim edilecek. Özçelik ve Pelit İnşaat Ortaklığı'nın projesi İncek Vista Residence'ta 222 konut ve 54 mağaza bulunuyor...

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

ankara feridun çelik mahallesi imar Haberi

ankara feridun çelik mahallesi imar


Ankara Altındağ İlçesi, Beşikkaya-Feridun Çelik Mahallesinde Riskli Alan ilan edilen muhtelif parsellerde hazırlanan plan değişikliği teklifi bakanlık tarafından 21 Temmuz 2014 tarihinde onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Ankara Altındağ Beşikkaya-Feridun Çelik Mahallesi imar planı değişikliği 20 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek.




Gülcihan YELKENCİ /...