09 / 05 / 2024

ankara fuarları

ankara fuarları

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Yapı sektörü 2016'da İstanbul, Ankara ve İzmir'de buluşuyor!

Yapı sektörü, 2016’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yapı Fuarları – Turkeybuild’de buluşuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı.

MIPIM Ankara'ya değer katacak!

Evren Barutçu, Ankara’nın dünyanın en büyük ve saygın gayrimenkul fuarlarından birisi olarak kabul edilen MIPIM’de 140 m2’lik bir stant ile görücüye çıkmasının Ankara gayrimenkul piyasasını ciddi anlamda hareketlendirdiğini belirtti.

Ankara Fuar Alanı ve Kongre Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Akyurt’ta yapılacak Ankara Uluslar arası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.İki etap olarak planlanan fuar alanı Avrupa’nın ve dünyanın sayılı fuarları arasında yer alacak.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dünyada sadece Dubai, Paris ve Berlin’de bulunan havacılık sektörüne hizmet veren havacılık fuarlarının artık Ankara’da da yapılacağını açıkladı.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nın temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Dünyada sadece Dubai, Paris ve Berlin'de düzenlenen havacılık fuarları, artık Ankara'da da yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Salih Bezci: Hedefimiz Ankara'yı dış ticarette ilerletmek!

ANKARA Ticaret Odası ( ATO ) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci 'Bu açıdan firmalarımızın uluslararası ihtisas fuarlarına katılmalarına zemin oluşturmak da çalışmalarımız arasında bulunuyo' dedi.

Çatıder İzmir ve Ankara fuarlarına katıldı!

Çatıder 3-6 Ekim tarihleri arasındaki Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir ve 24-27 Ekim’deki Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara katıldı. Fuarda, çatılarla ilgili tüm sorunlar Çatıder Standında cevap buldu...

TURKEYBUILD ile inşaat sektörü Ankara ve İzmir'de buluşuyor!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları - Turkeybuild ile Ankara ve İzmir sektör buluşmalarına sahne olacak

34. Yapı Fuarları Turkeybuild, iki yeni proje hayata geçiriyor!

34 yıldır Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları/Turkeybuild, İstanbul, Ankara ve İzmir"de sunacağı yeni etkinlik ve iş fırsatları ile yapı dünyasına fayda yaratacak

Yapı Fuarları Ankara ve İzmir'de yapılacak

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarları Ankara ve İzmir'de yapılacak

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

ankara fuarları Haberi

ankara fuarları

Oztürk, yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak.Bu fuar alanlarında havacılık fuan da dahil olmak üzere çok sayıda fuar düzenlenebilecek. Şu anda havacılık fuarı Dubai, Paris ve Berlin'de yapılabiliyor. Ankara, bu fuarın düzenlenebileceği doıduncu kent olacak. Ayrıca, Ankara Tren Garı'mn hemen aıkasında. Hızlı Tren Gaıı'nın yapımı başladı. Projesini A Tasarım'm çizdiği yapı, yine Türkiye'de ilk olacak. Çağın ihtiyaçlarına cevap veremeyen Atakule'nin alışveriş meıkezi bölümü ise gerçek bir yaşam merkezi haline gelecek. Yenileme Projesi ile kentin bu önemli bölgesi yeni baştan canlanacak." 

Hürriyet...