19 / 05 / 2024

ankara gayrimenkul sektörü 2017

ankara gayrimenkul sektörü 2017

İnişli çıkışlı ekonomik konjonktürde, yatırımın en güvenli limanı olarak bilinen gayrimenkul, kazanç sağlamak isteyen herkesin gündeminde yer alıyor.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak!

Merkez Ankara projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak" dedi.

Gayrimenkul sektörü yeni düzenlemelerle hareketlenecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, hükümetin vergi düzenlemelerine ilişkin yazılı açıklama yaparak ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat ve gayrimenkul sektörünü hareketlendireceğini söyledi..

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

ankara gayrimenkul sektörü 2017 Haberi

ankara gayrimenkul sektörü 2017

Yatırımın en güvenli limanı olarak bilinen gayrimenkul, parasını değerlendirme düşüncesindeki hemen herkesin gündeminde yer alır. Ne kadar kazandırırsa kazandırsın her yatırım aracında olduğu gibi, gayrimenkulde de risk olduğunu belirten uzmanlar, doğru hamle için en iyi tüyolardan birisinin “zenginleri izlemek” olduğunu ifade ediyorlar.


Ankara’da büyük ölçekli gayrimenkul yatırım çalışmaları yapan EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, gayrimenkulün en cazip yanlarından birisinin kısa vadede de çok kazandırabilmesi olduğunu kaydetti.


Bazen yaptıkları çalışmanın bir yıl gibi kısa sürede iki katından fazla getiri sağlayabildiğine işaret eden Eken, “Bu durum çok sayıda yatırımcı için cazip geliyor. Ancak diğer yanda da onlarca yıl önce alınan ama alındığıyla kalan araziler de kafalarda soru işareti bırakabiliyor” dedi.


Osman Eken, tüm kentlerde ileri gelen, gelir düzeyi yüksek kişilere bakıldığında önemli...