20 / 05 / 2024

ankara gençlik merkezi yatırımları

ankara gençlik merkezi yatırımları

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Akyurt'ta gençlik merkezi inşa ediliyor! 

Akyurt Belediyesinin 2020 yılında başlanacağını açıkladığı projelerinden biri olan gençlik merkezi ve yüzme havuzu inşaatının projesine ait çizimler ortaya çıktı...

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Elazığ Kovancılar'da gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Ankara'da Elazığ Milletvekilleri ite birlikte yaptığı temasları neticesinde ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

ankara gençlik merkezi yatırımları Haberi

ankara gençlik merkezi yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da örnek projelerden biri olarak gösterilen gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Gençlik Merkezleri’ni hizmete açan Ankra Büyükşehir Belediyesi son olarak, Yenikent Ortapınar’da 21. Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz’ın açılışını yaptığı Gençlik Merkezi’nde; Drama, Müzik, Faaliyet ve Etüt Sınıfı, Zeka Oyunları, El Sanatları, Resim Oyun Salonları bulunuyor.

MERKEZE YOĞUN TALEP

Ankara'nın gelişen noktalarından biri olan Yenikent Ortapınar bölgesinde yaşayan gençlerin daha sağlıklı bir ortamda etkinlik yapabilmelerini sağlayacak ortamları oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Yılmaz; “Sincan Yenikent gelişmekte olan bir bölge. Çocuklarımızın ve gençlerimizin etüt yapabilmeleri, rahat ders çalışabilmeleri, sportif faaliyetleri ve çeşitli etkinlikleri yapabilmeleri için donanımlı bir merkez yaptık” diye konuştu.

Merkeze...