10 / 05 / 2024

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.



 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da örnek projelerden biri olarak gösterilen gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Gençlik Merkezleri’ni hizmete açan Ankra Büyükşehir Belediyesi son olarak, Yenikent Ortapınar’da 21. Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz’ın açılışını yaptığı Gençlik Merkezi’nde; Drama, Müzik, Faaliyet ve Etüt Sınıfı, Zeka Oyunları, El Sanatları, Resim Oyun Salonları bulunuyor.

MERKEZE YOĞUN TALEP

Ankara'nın gelişen noktalarından biri olan Yenikent Ortapınar bölgesinde yaşayan gençlerin daha sağlıklı bir ortamda etkinlik yapabilmelerini sağlayacak ortamları oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Yılmaz; “Sincan Yenikent gelişmekte olan bir bölge. Çocuklarımızın ve gençlerimizin etüt yapabilmeleri, rahat ders çalışabilmeleri, sportif faaliyetleri ve çeşitli etkinlikleri yapabilmeleri için donanımlı bir merkez yaptık” diye konuştu.

Merkeze üye talebinin her geçen gün arttığını dile getiren Yılmaz, şimdiden bu sayının bin 200’lere ulaştığını da sözlerine ekledi.


Geri Dön