05 / 05 / 2024

ankara Hacı Bayramı Veli Cami

ankara Hacı Bayramı Veli Cami

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde bulunan gece kulüpleri ve pavyonların yıkımı sürüyor.

İş arayanlar dikkat! Üniversiteye hemen güvenlik görevlisi ve destek personeli alınacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda  5 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte başvuru detayları...

Numan Kurtulmuş'tan memur ve emekli zammı açıklaması!

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, partisinin Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi’ programına katılım gösterdi. Kurtulmuş, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam konusuna da değindi.

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Ankara Altındağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Altındağ İlçesi Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Ankara Altındağ'da riskli alan kararı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Ankara'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli Yenidoğan Mahallesi Hacı Bayram Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 558 bin 700 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Ankara Hacı Derviş Camii imar planı askıda!

Ankara Çankaya'ya bağlı Yukarı Öveçler'de yer alan Hacı Derviş Camii'nin imar planı notu değişikliği askıya çıktı...

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Hacıbayram'da yenileme çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Projesi kapsamında yenileme çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

ankara Hacı Bayramı Veli Cami Haberi

ankara Hacı Bayramı Veli Cami

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde bulunan gece kulüpleri ve pavyonların yıkımı sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Dairesi Başkanı Akarpınar Üstün ve yıkım ekipleri, proje kapsamında olan ve daha önceden yıkım yapılacağı tebliğ edilen metruk binalardan bazılarının yıkımını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. 

Bölgede yıkımının yapıldığı alanların kullanıma elverişli olmadığını, her an yıkılmaya yüz tuttuğu için tehlikeli olduğunu belirten Üstün, bölgenin tarihi atmosferine kavuşması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Emniyet güçlerinin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkım sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde yıkım ve düzenleme çalışmaları sürdürülecek. 



Ankara Büyükşehir...