03 / 05 / 2024

ankara hilal mahallesi imar planı

ankara hilal mahallesi imar planı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya ilçesine bağlı Hilal Mahallesi, 27662 ada 6 nolu parsel”e ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Hilal Mahallesi, 1724 Parsel, 902 Ada 1-2 Parseller Ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Çankaya'da 12.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Hilal Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 12 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de bugün yer alan Bakanlar Kurulu Kararı ile Sancaktepe Hilal Mahallesi'ndeki 73 alan kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi.

Sancaktepe Hilal Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Sancaktepe Hilal Mahallesi'ndeki 73 alan kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Sancaktepe'ye 80 derslikli ilk ve ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Hilal Mahallesi'nde hayata geçireceği 80 derslikli ilk ve ortaokul binasının temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Ankara Karakusunlar Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Karakusunlar Mahallesi, 29096 ada 7 parsele ilişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli nazım imar planı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri askıya çıktı...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

ankara hilal mahallesi imar planı Haberi

ankara hilal mahallesi imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14 Eylül 2015 gün ve 1925 sayılı kararı ile onaylanan, “Çankaya İlçesi, Hilal Mahallesi, 27662 ada 6 nolu parsel”e ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği dün askıya çıkarıldı. İmar planı 10 Kasım 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...