08 / 05 / 2024

ankara ihale canlı yayın

ankara ihale canlı yayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale toplantısı canlı olarak yayınlandı. İhaleye 662 işletme başvuru yaptı. 

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Ankara'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 338 ihale ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Başkentte ihaleler canlı yayına açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale toplantısı canlı olarak yayınlandı. İhaleye 662 işletme başvuru yaptı. 

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ihale süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara-Niğde otoyolunun ihale süreçlerini tamamladıklarını belirtti.

TOKİ yılsonuna kadar Ankara'da 4 bin 645 konut ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Sincan, Mamak ve Kuzey Kent Girişi bölgelerinde yılsonuna kadar toplamda 4 bin 645 konut ihale edecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu. Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut, 1 ünite merkezi, 1 kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 2. Etap ihale detayları belli oldu!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 2. Etap ihale detayları belli oldu. Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 2. Etap'ta 314 konut ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Ocak 2016 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Ankara'da 23 jeotermal alan ihale edilecek!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 23 jeotermal kaynak alanı ihale yolu ile aramaya açacak. İhalelerin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Ekim ayında Ankara'da 3 ayrı ihale düzenleyecek!

TOKİ tarafından Başkent Ankara'da Ekim ayında üç ayrı ihale düzenliyor. Kuzey Ankara Kent Girişi 2. bölgede düzenlenecek ihalede toplam 1389 konut iye birlikte anaokulu ilk okul, cami ve ticaret merkezi inşa edilecek

ankara ihale canlı yayın Haberi

ankara ihale canlı yayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi 662 şirketin başvurmasıyla gerçekleştirdiği "Yeşil Alan ve Bakım Onarım İhalesi"ni internet yoluyla canlı olarak yayınladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihalenin canlı olarak yayınlanmasına ilişkin olarak Başkan Mansur Yavaş'ın "şeffaf belediyecilik" anlayışının yaygınlaştırılması yönündeki talimatının uygulanmaya başlandığı açıklamasını yaptı. 

İhaleye rekor sayıda başvuru 

İhale, ANFA Genel Müdürlüğünün Ankara Büyükşehir Belediyesi il sınırları ve sorumluluk alanları içerisinde bulunan "Yeşil alanlar, parklar, refüjler, yan bantlar, mezarlıklar, piknik alanları, barajlar, göller, rekreasyon alanları ve tesislerin bakım-onarım ve tadilat hizmet alımı" işini kapsıyor. "Yeşil Alan Bakım ve Onarım İhalesi" adıyla gerçekleştirilen ihaleye bin 662 firma başvuru yaptı. 

Belediye ve ANFA'nın web sitelerinde yayınlanan ihale duyurularının ardından başvurular başladı. Başvurlar  30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ön başvuru yapan 662 firmanın...