17 / 05 / 2024

ankara ili çevre düzeni planı

ankara ili çevre düzeni planı

1/100 000 ölçekli 2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı 30 gün süreyle bugün askıya çıkarıldı...

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak Ankara'da 39 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:25'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da 47 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde bulunan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın yapılacak.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 340 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara'da 215 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarından sonra saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'nın o ilçesinde imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'da büyük fırsat! 180 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:50'de gerçekleştirilecek.

ankara ili çevre düzeni planı Haberi

ankara ili çevre düzeni planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 13 Ocak 2017 gün ve 116 sayılı kararı ile onaylanan, “1/100 000 ölçekli 2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı" bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 17 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.


İmar planı için...