06 / 05 / 2024

Ankara imar revizyon planları

Ankara imar revizyon planları

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Kentsel dönüşüm ve imar projeleri incelenip gözden geçirildi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Burdur için yeni kent imar revizyon planı!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ziyaretleri kapsamında Tepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ercengiz,  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Karatay'da tüm tapular dağıtıldı!

Karatay’da 5 milyon metrekarelik 1. etap imar revizyon planı kapsamında tüm tapular dağıtıldı.

Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı.

Seydişehir'de imar revizyon toplantısı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

Karatay'a 19 milyonluk imar revizyon planı!

Konya Karatay'da Mahalle İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum ve Karatay Belediyesi'nin projeleri konuşuldu

Talas'ta imar revizyon çalışmaları tamamlandı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Kayseri Talas'ın imar planı revizyonu tamamlandı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık imar revizyon çalışmalarını tamamladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu çalışmalarla ilçenin kentsel dönüşüm sorununa da çare bulunacak.

İzmir Örnekköy imar revizyon planı meclisten geçti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıksız ve kaçak yapılardan oluşan Örnekköy bölgesinin imar revizyon planlarını da meclisten geçirdi.

Ankara imar revizyon planları Haberi

Ankara imar revizyon planları

Ankara Büyükşehir Belediyesi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Elmadağ’daki üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi.


Şehrin ulaşım aksları, otoban, hızlı tren ve mavi tren banlio hattı gibi ana akslar ile Hasanoğlan- Akyurt-Esenboğa/ Hasanoğlan-‘Yeşildere/ Hasanoğlan-Elmadağ/ Elmadağ-Karacahasan Bala grup yolu/ Elmadağ-Tekke-Mamak yolu/Polatlı-Elmadağ banlio hattının işler hale getirilmesi için gerekli görüşmeler istişare edilerek yapıldı. Kentsel dönüşüm projesi ve uygulama aşamaları gözden geçirilerek.


Tatlıca, Kargalı ve Kurtuluş mahallelerinin imar revizyonu ile Hasanoğlan imar revizyonu değerlendirmeleri yapılmış olup, düzeltmeler ve eksiklikler tamamlandıktan sonra onaya sunulması kararlaştırıldı. Toplantıda, imar projesi kapsamında Elmadağ’da yapılacak hayvancılık projelerinin teşvik edilmesi için çalışmaların yapılması kararı alındı.



Ankara...