06 / 05 / 2024

Ankara inşaat 2015

Ankara inşaat 2015

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Ekonomisi günden güne güçlenen Başkent Ankara, ARGE ve inovasyon çalışmalarıyla büyüyen sanayi, eğitim ve sağlık gibi alanların yanı sıra inşaat sektörüyle de son yıllarda ciddi ivme kazandı.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ankara, inşaat sektöründeki projelere ihtiyaç duyuyor!

Ankara son zamanlarda büyük bir şantiye gibi. Adeta yeniden kurgulanan bir yeni şehir. Bütün billboardlarında inşaat reklamları, bütün avmlerinde bir inşaat maketi var. Sektörün bu yeni projelerine çok ihtiyaç duyan bir şehir Ankara.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı!

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

Ankara inşaat sektöründe cazibe merkezi!

Kişi başına gelire göre Türkiye'nin en zengin ili olduğu TÜİK araştırması ile ortaya konulan Ankara'daki hızlı kalkınmanın önemli göstergesi son yıllarda inşaat sektöründe yaptığı hamledir.

Harun Acar: Ankara inşaat sektöründe değişim sürecine girdi!

HY Gayrimenkulun Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaat sektörünün son yıllardaki dönüşümüne dikkat çekerek İstanbul'un önemli bir aşama kaydettiğini, Ankara da bu yönde önemli bir değişim sürecine girmiş bulunduğunu söyledi.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Ankara inşaat sektöründe sıçrama yaşayacak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, son yıllarda inşaat yatırımlarındaki hızlı gelişim süreci ile dikkat çeken Ankara’nın, bu alanda asıl sıçramayı önümüzdeki yıllarda yaşayacağını söyledi.

Ankara inşaat 2015 Haberi

Ankara inşaat 2015

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Türker Naslı, TÜİK’in açıkladığı “Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması” verilerini değerlendirirken, 2014 itibariyle Türkiye ortalamasında yıllık 14 bin 553 lira olan fert başına ortalama kullanılabilir gelirin Ankara’da 20 bin 446 liraya ulaştığını belirtti. Ankara’nın bu gelir düzeyi ile en zengin il olduğunu belirten Naslı, fert başına gelirde Başkent’i 19 bin 62 TL ile İstanbul ve 16 bin 935 TL ile İzmir’in izlediğini kaydetti. Naslı, “Zaten; her ne kadar İstanbul ekonomik büyüklüklerde birinci sırada yer alsa da nüfusa oranlayıp fert başına ortalamalara bakıldığında, birçok kriterde Ankara birinci sırada...