15 / 05 / 2024

ankara inşaat asansör kazası

ankara inşaat asansör kazası

ANKARA Çankaya İncek'te yapımı süren 17 katlı bir binanın dış cephe kaplamasında çalışan işçileri taşıyan asansör, dün saat 15.00'de ikiye ayrıldı. 4 işçiden biri hayatını kaybetti...

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gök ve Vural Duman ortaklığında kuruldu. 

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sınacı tarafından kuruldu.

ankara inşaat asansör kazası Haberi

ankara inşaat asansör kazası

ANKARA Çankaya İncek'te yapımı süren 17 katlı bir binanın dış cephe kaplamasında çalışan işçileri taşıyan asansör, dün saat 15.00'de ikiye ayrıldı. 9'uncu katta platform üzerinde bulunan 4 işçi beton zemine düştü. Kazada Bayram Akoğul (35) öldü. Yaralanan Muhammet Altun (20), Okan Çetin (21) ve Ali Akkuş (23) ise hastaneye kaldırıldı. İşçierden 2'sinin durumu ağır. 


BİR GÜNLÜK İSÇİLER 

MFZ Gruba bağlı inşaatta, işçilerin, bir gün önce çalışmaya başladıkları belirlendi. Savcılık, soruşturma başlatırken, inşaatta çalışma durdu. İnşaatta yapüan ilk incelemeye göre, cephe asansörüne fazla miktarda yüklenen fayans, düzeneğin bölünmesine neden...