07 / 05 / 2024

Ankara inşaat Hasan Bekdemir

Ankara inşaat Hasan Bekdemir

Ankara'da inşaattan düşen işçi, hayatını kaybetti. Çankaya Oran Mahallesi Kudüs Caddesi'nde bir inşaatta çalışan Hasan Bekdemir (55), işçilerin bindiği asansörden indikten sonra bastığı tahtanın kırılması sonucu zemine düştü.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

Ankara'da 17'nci kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Ankara Çankaya'da 30 katlı apartmanın inşaatında çalışan Kenan Boztaş, 17'nci kattaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti...

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Ankara'da 365 okulun inşaatı devam ediyor!

Ankara Valisi Çubuk, Kaymakamı Uğur Sezer ile bir araya geldi. Eğitim yatırımları hakkında bilgi alan Vali Çubuk, Ankara'da 365 okulun inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Ankara inşaat Hasan Bekdemir Haberi

Ankara inşaat Hasan Bekdemir

Ankara'da çalıştığı inşaattan düşen işçi, yaşamını yitirdi.


Alınan bilgiye göre, Çankaya Oran Mahallesi Kudüs Caddesi'nde bir inşaatta çalışan Hasan Bekdemir (55), işçilerin bindiği asansörden indikten sonra bastığı tahtanın kırılması sonucu zemine düştü. 


Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaklaşık 17 metre yükseklikten düştüğü belirlenen Bekdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. 


Bekdemir'in cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na...