04 / 05 / 2024

Ankara İtalyan mutfağı

Ankara İtalyan mutfağı

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Eataly, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor!

İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Eataly, İstanbul Zorlu Center’dan sonra ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor. Dünyada 30 şubesi bulunan restoran zinciri 2013 yılında Türkiye pazarına girdi.

Develi, 12. şubesini Ankara’da açtı!

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda!

Yeşilköy’de prestijli ve lüks yaşam arzu edenlerin tercihi Yalı Yeşilköy, tüm detaylarında üst markalara yer verdi. Ernestomeda, Yalı Yeşilköy’ün mutfağını taçlandırdı.Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda.

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!

Setur ve Red Travel işbirliği ile son model Ferrari ile İtalya turu!

Setur Ferrari Turları, seyahat severlere Ferrari’nin en son modellerini kullanarak İtalya’yı gezme ve muhteşem İtalyan mutfağını tatma fırsatı sunuyor. Firma, Red Travel ile işbirliği yaptı..

Ankara-İstanbul YHT hattında kullanılacak trenler için ihale 29 Mayıs'ta!

Ankara -İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında kullanılacak trenler için 29 Mayıs’ta düzenlenecek ihalede İtalyan Alstom Transport da yerini alacak. 300 milyon Euro’luk dev ihale için Alstom Transport bilgi verdi...

Alberto Guardiani ilk mağazasını Ankara'da açtı!

Ayakkabı tasarımlarıyla ünlü İtalyan markası Alberh» Guardiani, Türkiye'deki ilk mağazasını geçtiğimiz hafta gerçekleşen sık bir davetle Ankara'da açtı. Alberto Guardiani, gecede hiç beklemediği kadar ilgi gördü.

Obika Mozzarella Bar, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da şube açacak!

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Kalecik şžarap'tan Ankara 'da satılık bağ ve fabrika!

Kalecik şžarap şžirketi Ankara Kalecik 'te 1000 dönüm arazi içine kurduğu İtalyan kökenli şarap fabrikasını satışa çıkardı. Ankara 'nın şaraplık üzümleri ile ünlü Kalecik bölgesinde kurulan şarap fabrikası için 2 milyon 500 bin lira fiyat istendi

TOKİ, Ankara Macunköy'de 402 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Macunköy'de 402 adet konut yaptıracak

Ankara İtalyan mutfağı Haberi

Ankara İtalyan mutfağı

Birkaç ay önce hizmet vermeye başlayan Filistin Caddesi’ndeki L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi camiası için bir açılış gecesi düzenledi. The House Cafe’nin de sahibi olan Tamer Akınözü işletmeciliğini yaptığı restoranın açılışına Belçika Büyükelçisi Marc Trentesau ve eşi Anna Trentesau, Kanada Sefiresi Carol Bujeau, eski bakanlardan Halit Dağlı ve eşi Şenay Dağlı, Düriye Arseven, Aynaz Özkaşıkçı gibi isimler katıldı. Kokteyle başlayan gecede konuklar, ikram edilen yiyecek ve içeceklerin tadına baktı. Gece, after parti ile devam etti. Cenk Tankal’ın kabine geçerek müzik yaptığı parti, renkli görüntülerle geç saatlere kadar devam etti.


BEŞ İTALYAN PERSONEL


İtalyan mutfağını Ankaralılarla buluşturan restoranda İtalya’dan gelen beş personel hizmet veriyor. Dünyaca ünlü restoranlarda yönetici olarak görev yapan Cristiano Cannata’nın müdür olduğu restoranda Fabrizia De Andre yönetici olarak...