19 / 05 / 2024

Ankara kamu konutu satışı

Ankara kamu konutu satışı

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 271 kamu konutunu satıyor...

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu... 212 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara 2023 projesi detayları...

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Amasya Merkez'de kamu konutu satıyor.

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 545 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla satılık 2+1, 3+1 konut fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan 21 adet kamu konutu 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Ankara kamu konutu satışı Haberi

Ankara kamu konutu satışı

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi tarafından, Ankara ili, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 271 kamu konutu satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 31 Ağustos tarihinde saat 8:30'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

ANKARA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKENT MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI
SATIŞA  SUNULAN  TAŞINMAZLAR (KAMU KONUTU)
HİSAR EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Ankara İli, Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören   İlçelerinde bulunan ve yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar (kamu konutları); karşılarında belirtilen tarih ve saatinde; Hisar  Emlak Müdürlüğünce:  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası  İzmir 1 Caddesi No:35 Kızılay/Çankaya/ANKARA  adresinde oluşturulacak Komisyonlar huzurunda, 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile sırasıyla ayrı ayrı ihale ile satışı yapılacaktır.
1-İhaleye katılacak isteklilerin ;
a) Geçici...