08 / 05 / 2024

Ankara Kara Havacılık Okulu

Ankara Kara Havacılık Okulu

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı.

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200  bin TL sermaye bedeli  Cenan Kemal Demirkanlı tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Çetin ortaklığında kuruldu.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Hangar Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Havacılık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Burak Kaya ve Doruk Kaya ortaklığında kuruldu.

Metal Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Metal Havacılık Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metal Oto Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Linair Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Linair Havacılık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ercil tarafından kuruldu.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karaçoğlu tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Sada Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sada Havacılık Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Riyad ve Tuba Posbıyık Urcu ortaklığında kuruldu.

Ankara Kara Havacılık Okulu Haberi

Ankara Kara Havacılık Okulu

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Keçiborlu ilçesi Süleyman Demirel Havalimanı yanındaki alanda yapılan Kara Havacılık Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. 


İnşaat proje müdürü Tuğrul Öğrüce'den çalışmalar hakkında bilgi alan Bilgiç ve Başdeğirmen, daha sonra inşaatı gezdi. 


Bilgiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgeyi havacılık üssü yapma gayretinde olduklarını söyledi. Okulun 3 milyon metrekarelik alanda kurulacağını bildiren Bilgiç, 80 bin metrekarelik kapalı alanda 58 bina, bin 850 metre uzunluğunda 2 eğitim pisti ile teknik uygulama ve bakım için 4 hangar yapıldığını kaydetti. 


- 154 milyon liraya mal olacak 


Milli Savunma Bakanlığının en büyük yatırımı olarak bilinen okulun 154 milyon liraya mal edileceğine dikkati çeken Bilgiç, okulun Türkiye ve Isparta'ya yaratacağı katkıdan mutluluk duyduğunu...