04 / 05 / 2024

Ankara Karacaören TOKİ evleri

Ankara Karacaören TOKİ evleri

TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 10 bin 85 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Karacaören'de 1 adet konut satıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 2+1 olarak tasarlanan dairenin fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlendi.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

TOKİ'den bir şehre daha 280 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Karabük Merkez projesiyle 280 yeni konut inşa edecek. TOKİ Karabük projesinde 12 dükkan da yer alacak.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ İstanbul projelerinin ihalelerini Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirecek. İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022!

Erzurumlu vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Peki TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022...

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Ankara Karacaören TOKİ evleri Haberi

Ankara Karacaören TOKİ evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Ankara Karacaören Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlenen projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.


TOKİ Ankara Karacaören'de yer alan konut 95,43 büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Satış işlemlerini ilgili bankanın Temerküz şube Ankara Merkez şubesinin gerçekleştireceği projede 630,33 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.


Başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde sona erecek olan Ankara Karacaören TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay, yüzde 15 peşinatta 108 ay, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için