28 / 04 / 2024

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Firma: Celaloğlu İnşaat

Proje: Motto Çanakkale

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Motto Çanakkale projesi Çanakkale Karacaören'de otoyola yakın mesafede inşa edilyor.  Celaloğlu İnşaat  imzasıyla hayata geçirilen proje, geleceğin Çanakkaleʼsindeki yerini bugünden almak isteyenler için farklı ve prestijli bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

Motto Çanakkale, 2 etap şeklinde yükseliyor. Projenin ilk etabında 84, ikinci etabında ise 100 adet daire yer alıyor. 

Projede yer alan konutların tümü 3 oda 1 salon olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri brüt 142 ve 152 metrekare olarak tasarlandı. 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Motto Çanakkale'de, otopark, havuz, voleybol ve basketbol sahaları yer alıyor. Ayrıca projede, çocuk oyun parkı, hobi odası, oyun ve seyir terası, mescid, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Projenin ilk etabında yer alan konutların Haziran 2024'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Çanakkale Havalimanıʼnın hemen yanıbaşında, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne de yakın mesafede yükselen proje, denize 3 kilometre, Çanakkale merkeze de 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale projesi, yenilikçi konsepti, modern mimarisi, en son teknoloji ile zenginleşen konforu ve göz kamaştıran özellikleriyle ev sahiplerine bildiklerini unutturacak bir yaşam vadediyor. 

Radye jeneral temel üzerinde inşa edilen proje, depreme dayanıklı bina tasarımına sahip. Projedeki konutlarda, renkli görüntülü diafon, merkezi uydu TV yayın sistemi bulunuyor. 

7/24 güvenlik personeli ve kapalı devre güvenlik kameralarının yer aldığı projenin tüm ortak alanların yüzde 100 yedekli enerjiyi sağlayacak kapasitede jeneratör sistemi yer alıyor. 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

MOTTO ÇANAKKALE AĞUSTOS 2023 KONUT FİYATLARI 

Motto Çanakkale projesinde yer alan 142 metrekare büyüklükteki 3+1'lerin fiyatları 4 milyon TL'den, 152 metrekare 3+1'lerin fiyatları ise 5 milyon TL'den başlıyor. 

Projede Yeni Evim Kampanyası kapsamında 15 yıl vade ve 0.69 vade farkı fırsatı ile ödeme yapma fırsatı sunuluyor. 

Web: http://www.mottocanakkale.com/ 

Tel: 0 530 897 98 17

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!


projeye sor



Geri Dön