29 / 04 / 2024

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi Haberi

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi

Yenimahalle Belediyesi’nin Demetevler bölgesine yeni bir çehre kazandıracak olan projesi Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

28 bin metrekare kapalı alanda hayata geçirilen dev tesis, pazar alanı ihtiyacına çözüm getirmenin ötesinde bölge halkına farklı hizmetler de sunuyor.

Bu tesiste yok yok

Alışılmış pazar yerlerinden farklı olarak haftanın 7 günü vatandaşlara hizmet verecek olan Karşıyaka Sosyal Tesisi'nde; bay ve bayan yüzme havuzu, Türk hamamı, düğün salonları, gezi alanları ve kafeteryalar bulunuyor.

Bunun yanı sıra tesis içerisinde tiyatro, konser, seminer gibi etkinliklere hizmet verebilecek çok amaçlı salon, gençlik merkezi, ikinci bahar lokali, etüt merkezi ve yaklaşık 150 çocuğa okul öncesi hizmet verebilecek kapasitede anaokulu da yer alıyor.

Alışveriş sokağı konseptinde hazırlandı

Dev tesiste ayrıca bölge halkına "taziye evi" olarak hizmet verecek yaklaşık 200...