26 / 07 / 2024

Ankara Kazan daire fiyatları

Ankara Kazan daire fiyatları

Kazan Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 3 konut ve 4 dükkanı satışa çıkarıyor. Toplam satış bedeli 3 milyon 269 bin 500 TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 29 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

Vantage Ümitköy ile Ankara 'megaplus daire'yi ilk kez tanıdı!

Ankara'da hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması.

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Marina Ankara’da Fırsatlarla Dolu Kazanç Festivali’nde son 45 daire!

Marina Ankara projesinde başlayan Kazanç Festivali ile Sinpaş Yapı Ankaralılara hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak son fırsatı sunuyor.

Marina Ankara Sinpaş güncel ev fiyatları!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da yer alan Marina Ankara projesinde daire fiyatları 422 bin 700 L'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı!

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı kapsamında 100 ay vade farksız taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017...

Marina Ankara kazanç festivali detayları!

Sinpaş GYO Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daireler için kazanç festivali kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş Marina kazanç festivali kampanyası 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Marina Ankara'da Kazanç Festivali başladı!

Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali, 29 Nisan’da Melis Sökmen konseriyle başladı.

Ankara Kazan daire fiyatları Haberi

Ankara Kazan daire fiyatları

TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR


Kazan Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Atatürk Mahallesi 1709 ada 1 parselde bulunan 3 adet konut ile 3 adet dükkanın, 1709 ada 14 parselde bulunan 1 adet dükkanın 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45, 46 ve 47’nci maddeleri gereğince Açık Arttırma usulü ile satılacaktır.

2 - Satışı yapılacak Konut ve Dükkanların bağımsız bölüm numaraları, katları, nitelikleri, net alanları, toplam bedelleri ve geçici teminat bedelleri aşağıya çıkarılmıştır.

3 - İhale 29/05/2015 Cuma günü saat 14.00’de Belediye Meclisi Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.

4 - Konut ve dükk anları bedeli ise peşin veya 6 eşit taksitte (biri peşin kalanı 30, 60, 90, 120, 150 gün) olarak tahsil edilecektir. Üzerinde ihale kalan isteklilerden konutlarda %1 KDV, dükkanlarda...