30 / 04 / 2024

Ankara Kazan termalle kaynayacak

Ankara Kazan termalle kaynayacak

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve beraberindeki daire başkanları, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Merkez Ankara nerede?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje Millet Bahçesine komşu konumda yer alıyor.

Merkez Ankara'da 0,98 faizle!

Merkez Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Ön taleplerin toplandığı Merkez Ankara projesi, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oldu.

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

Marina Ankara Evleri Sinpaş fiyat listesi!

125 bin metrekare alan üzerine Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan Marina Ankara projesinde kazanç kampanyası uygulanıyor. Proje Ankara Çankaya'da yer alıyor...

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Marina Ankara’da Fırsatlarla Dolu Kazanç Festivali’nde son 45 daire!

Marina Ankara projesinde başlayan Kazanç Festivali ile Sinpaş Yapı Ankaralılara hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak son fırsatı sunuyor.

Marina Ankara Evleri Sinpaş kazanç festivali kampanyası!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Ankara Kazan termalle kaynayacak Haberi

Ankara Kazan termalle kaynayacak

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve beraberindeki daire başkanları, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.


Ertürk, ilçeye termal su getirdiklerini belirterek, “Yakın zamanda Termal Otel ve Kongre Merkezinin de yapımı tamamlanacak. Bu sayede Kazan sağlık turizminin adresi olacak. Havaalanı yolu için çalışmaları yapılıyor. Bu Kazan için büyük bir gelişme”...