27 / 04 / 2024

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje Millet Bahçesine komşu konumda yer alıyor.



Merkez  Ankara  projesi Ankara Yenimahalle'de yer alıyor. Toplam 2.020 konut ve 1320 ticari ünitenin yer aldığı proje Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığında yükseliyor. 

Merkez Ankara projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek olan projeler arasında. Yüzde 10 peşinat ve 0,98 oran ile bankasız kefilsiz ev ve ofis sahibi olma imkanı sunan proje Emlak Konut güvencesini taşıyor. 

Arsa alanı 124 bin metrekare olan  Merkez Ankara  projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Projede ofisler, alışveriş merkezi, konutlar, 313 odalı bir otel ve okul olacak. 

Sosyal alanları ile dikkat çeken Merkez Ankara projesinde; futbol sahası, cafe, çocuk oyun alanları, AVM, okul, yürüyüş alanları, yeşil alan, açık-kapalı yüzme havuzu, voleybol sahası, tenis kortu, sauna, türk hamamı, fitness tesisleri, basketbol sahası, restoran, çocuk parkı, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı ve açık otopark bulunuyor.

İnşaat alanının 1 milyon 350 bin metrekare olduğu projede teslimler Aralık 2020'de yapılacak. 

Tel: . 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön