30 / 09 / 2024

ankara kurultayı fethi yaşar

ankara kurultayı fethi yaşar

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent'in en büyük sorununun plansızlık olduğunu söyledi. Kentte her geçen gün yenileri kurulan AVM'leri eleştiren Yaşar, kent kültürünün de yok olduğuna dikkat çekti..

Ankara-İstanbul hızlı tren hattında müteahhit firmaya fazla para mı ödendi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulaştırma Bakanlığı'na yönelttiği soru önergesinde, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı Projesi'nde, müteahhit firmaya fazladan ödenen 6 milyon 398 bin liranın akıbetini sordu. 

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Ankara'daki kiralık kamu binaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara'daki kiralık kamu binalar hakkında soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Ankara-İstanbul YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-İstanbul YHT hattı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer YHT hattına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara-Sivas Demiryolu projesindeki 4 soru TBMM'de!

Ankara-Sivas Demiryolu Projesine ilişkin çeşitli hususlar TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Pozantı-Ankara yoluna ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Pozantı-Ankara yoluna ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Niğde-Ankara Otoyolu'nun yapım süreci mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Ankara Otoyolu'nun yapım sürecini Bakan Arslan'a sordu..

Ankara-Sivas hızlı tren hattı projesindeki değişiklikler mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara-Sivas hızlı tren hattı projesindeki değişikliklere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Bakan Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Ankara-İzmir hızlı tren çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Ankara-İzmir hızlı tren demiryolu hattının Polatlı-Afyonkarahisar ve Uşak-Salihli kesimlerinin çalışmalarına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Ankara Yenimahalle'deki gecekondu sorunu 8 yılda çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Niğde-Ankara Otoyolu kamulaştırma bedelleri TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Ankara Otoyolu için yapılan kamulaştırmaların bedellerinin ödenmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

ankara kurultayı fethi yaşar Haberi

ankara kurultayı fethi yaşar

Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlediği 1. Büyük Ankara Kurultayı'nda konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent'in en büyük sorununun plansızlık olduğunu söyledi. Kentte her geçen gün yenileri kurulan AVM'leri eleştiren Yaşar, "Bugün gidin Paris'e 3 tane AVM var. Bizde sadece Yenimahalle'de 27 tane AVM var. Buralardaki şirketlerin hepsi İstanbul merkezli ve vergilerini oralara ödüyorlar. 


Kent içi ticaretimiz zarar görüyor. 


Üstüne bir de kent kültürümüz yok oluyor. Çocukluğumuzun geçtiği Ulus ve Kızılay meydanlarını neredeyse kaybettik" dedi. Atatürk Orman Çiftliği'nin ve ODTÜ ormanlannın Başkent'in akciğerleri olduğunu da belirten Yaşar, "Ankara'nın bir kent ormanına ihtiyacı varken mevcutta bulunan AOÇ ve ODTÜ ormanları da her geçen gün düzensiz imar planlarından nasibini alıyor" diye konuştu. 



Hürriyet...