03 / 05 / 2024

ankara kuzey polatlı toki

ankara kuzey polatlı toki

TOKİ Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap'ta yer alan 1 adet konut 87 bin 658 TL'ye satılıyor. 1 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

TOKİ Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap'ta 87 bin 658 TL'ye!

TOKİ Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap Konut Projesi'nde yer alan 1 adet konut 29 Kasım'da satışa sunuluyor...

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

O ilde 2+1, 3+1 konutlar satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Ankara ili Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 1 adet 2+1 ve 16 adet 3+1 konutu satıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

O ildeki 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 20 adet 3+1 ile 1 adet 4+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 515 bin TL'den başlayan fiyatlarla 22 adet 3+0, 3+1, 4+0 ve 4+1 konut satılıyor!

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 22 adet konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak Ankara'da 39 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:25'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da 47 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde bulunan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın yapılacak.

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

ankara kuzey polatlı toki Haberi

ankara kuzey polatlı toki


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut yarın açık satışa sunuluyor.


T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek olan TOKİ Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap'ta konut başvuruları 29 Kasım - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor.


Konutlar teslimli olarak satıldığından, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında KDV Kanunu gereği, yüzde 1 KDv oranı T.C Ziraat Bankası Polatlı Şubesi'ne ödenmesi gerekiyor.


TOKİ Ankara Kuzey Polatlı 1. Etap'ta 120,18 metrekarelik 3+1 konut, 87 bin 658 TL'ye satılıyor. Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla, 96 aydan 120 aya kadar vade yapılıyor. En düşük başlangıç taksidi 548 TL olarak belirlendi.



Detaylı bilgi için