10 / 05 / 2024

Ankara lüks hamam

Ankara lüks hamam

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Lüks villa dolandırıcısı için tutuklama kararı!

Ankara’nın Çankaya'da lüks villa dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Ankara'da 40 bin gecekondunun yerine lüks konutlar yapıldı!

Ankara Altındağ'da 40 bin gecekondu kavgasız, gürültüsüz, sahiplerinin onayı ile yıkıldı. Gecekondu sakinleri şimdi lüks konutlarda oturmanın keyfini yaşıyor.

Anadolu, lüks konutta İstanbul ve Ankara'yı solladı!

“Lüks konut”ta doğal olarak ilk akla gelen iki kent İstanbul ve Ankara oluyor. Ancak, son yıllarda Anadolu’daki çok sayıda şehrin konforda bu iki kentle yarıştığı, hatta geçtiği gözleniyor.

Ametist Residences'ta lüks ve rahatlık bir arada!

Ankara'daki Ametist Residences'ın yapımını üstlenen İCK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, "Lüks ve rahatlığı biraraya getirdik" dedi.

Ankara Çukurambar lüks yapılarıyla dikkat çekiyor!

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Ankara'da lüks konuta talep azaldı!

Büyük kentlerin daha çok varoşlarını çeviren devasa çok katlı ve lüks konutlara talep az ama, yapılaşma Başkent Ankara'da hızla devam ediyor...

Mert Yıldızhan: Beytepe lüks konutun merkezi olacak!

Başkent Ankara’da lüks konutun yeni çekim merkezi olan Beytepe’de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

İncek lüks konut yatırımcılarının gözdesi oldu!

Ankara'da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcıların gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı.

Mebuskent'ten kira bedeline lüks konut!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Ankara Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor!

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Ankara lüks hamam Haberi

Ankara lüks hamam

Çamlıdere Belediyesi, 2017'de iki kez ihaleye çıktığı sosyal tesis ve hamam işi için 31 Ağustos 2018 tarihinde yeniden ihaleye çıktı. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, Hükümet yetkililerince kamuda tasarruf ve ihalesi yapılan fakat başlamayan projelerin durdurulacağı açıklamaları yapılırken, Belediyenin ihalesi sonuçlandı ve 17 Eylül 2018 tarihinde sosyal tesis, otel ve hamam projesi için pazarlık usulü ihaleyle anlaşmaya varıldı. İhalenin pazarlık usulüne geçilmesine ilişkin olarak ise “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması” gösterildi.

Belediye, yüklenici mimarlık firmasına 5 milyon 70 bin lira ödeyecek. Projenin yaklaşık maliyeti ise 5 milyon 825 bin 48 lira olarak belirtildi.

3500 metrekare kapalı alan...