05 / 05 / 2024

Ankara Maidan adresi

Ankara Maidan adresi

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Divan Ankara yenileniyor!

Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Ankara konut projeleriyle değerleniyor!

Ankara kentsel dönüşüm projeleri ve yeni markalı konutları ile yeni bir çehreye kavuşuyor. İstanbul'daki gayrimenkul şirketlerinin ikinci adresi haline gelen Ankara'da, Çukurambar, Ümitköy, Çayyolu, Oran ve İncek bölgelerinin öne çıktığı belirtiliyor.

Konica Minolta Bursa ve Ankara'ya 2 yeni satış ofisi açılıyor!

Japon şirket yatırımda yeni adresi Türkiye'yi Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika'nın satış merkezi yaptı. Bursa ve Ankara'ya iki yeni satış ofisi açılıyor. Konica Minolta, Türkiye'de fabrika da kurmak istiyor

Ankara Karat Rezidans’ta satışlar başladı!

Başkent Ankara’da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent’te yükselen Karat Rezidans, ergonomik mimariyi yüksek konforla bütünleştiriyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan Karataş Rezidans’ta satışlara başladı.

Yeni evinizin adresi Marina Ankara!

Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı Sinpaş Marina Ankara projesinde lansmana özel olarak indirim uygulanıyor. Proje "Yeni evinizin adresi Marina Ankara" sloganıyla tanıtılıyor.

Crystal Towers Ankara satış ofisi!

Ankara Crystal Towers projesi 4 blok halinde bulunuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Crystal Towers Ankara satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Akkent Paradise Gardens Ankara satış ofisi

Ünal Akpınar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akkent Paradise Gardens Ankara satış ofisi adresi şu şekilde: Kardelen Mahallesi 2164. Cadde (eski 17. cadde) No: 3 Batıkent / ANKARA...

Maidan Ankara projesi yakında başlıyor!

Ankara Bilkent'te inşa edilecek olan Maidan projesi rezidans, ofis, mağaza ve meydan alanlarından oluşuyor. Ege Grup Yapı imzasını taşıyan Maidan Ankara projesinin hazırlıkları devam ediyor...

ONS İncek Residence Ankara ulaşım bilgileri!

İçerisinde toplam 992 adet dairenin bulunduğu ONS İncek Residence Ankara ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şöyle: Taşpınar mah. TED Koleji Mevkii İncek/ANKARA...

Başkent'te İncek yeni projelerin adresi haline dönüştü!

Son yıllarda özel inşaat firmalarının ilgisini çekmeye başlayan Ankara'nın bir çok semtinde şantiyeler kuruluyor, projeler üretiliyor. Başkentin yeni yaşam merkezlerinden İncek de, yeni projelerin adresi haline dönüştü.

Ankara'da yeni projelerin adresi İncek oldu!

İncek, yeni projelerin adresi haline dönüştü. Hem gayrimenkul yatırımcılarını çeken, hem de nitelikli konut ihtiyacı olanların beklentilerine cevap veren bu semti mesken tutan şirketler arasında Sinpaş başı çekiyor.

Ankara İncek Loft satış ofisi!

Konutların teslimlerine 2016 yılının Nisan ayında başlanması planlanan Ankara İncek Loft satış ofisi adresi şu şekilde: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara. Projede satışlar devam ediyor...

Ankara Maidan adresi Haberi

Ankara Maidan adresi

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Konutların home office, ofis ve mağaza olarak tasarlandığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükseliyor.


Home officelerin alanlarının 68 metrekareden başlayıp 1800 metrekareye kadar yükseliyor. Lokasyon bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alan projede 598 bağımsız bölüm bulunuyor.


Toplam 68 adet mağazının bulunduğu projede 530 adet ofis ve home ofis yer alıyor. Sosyal alanları içerisinde güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL'den başlıyor ve artı KDV uygulanıyor. Bağımsız ünitelerin teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat...