03 / 05 / 2024

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

TOKİ Ankara Mamak 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan 81 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları kapsamında 369 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 756 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 341 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplamda 583 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor Haberi

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor

Mamak Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Mamak'taki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor. Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Mamak Belediyesi, ocaktan itibaren 440 yapıya ruhsat, 580 yapıya da iskan verdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede markalı konut yapımının artış göstermesi, alt yapı çalışmalarının ilerlemesi gibi önemli faktörlerle bölgenin yükselişe geçtiğini kaydetti. 


Sabah...