08 / 05 / 2024

ankara mamak yeşilbayır kıbrıs mahalleleri birbirine bağlanacakmı

ankara mamak yeşilbayır kıbrıs mahalleleri birbirine bağlanacakmı

Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilbayır ve Kıbrıs mahallelerinde yaptığı çalışmalarla, 1830 sokak ve 1965/2 sokağı birbirine bağlıyor. Belediye, bu yıl 45 bin metre yol açmayı hedefliyor...

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Ankara Mamak'taki plan değişiklikleri yargı tarafından iptal mi edildi?

Ankara Mamak’ta terminal alanı olan alanda yapılan plan değişikliği ile açık yeşil ve donatı alanında nüfus yoğunluğunu artıracak yapılaşmaya ilişkin plan değişiklikleri idare mahkemeleri tarafından iptal edildi.

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Ankara Mamak'ta 171.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Bayındır'daki 24 gayrimenkulünü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Arnavutköy Yeşilbayır nazım imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Hadımköy - Yeşilbayır Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Yeşilbayır Mahalle Meydanı’nın temeli atıldı!

Yeşilbayır Mahalle Meydanı temel atma töreni yapıldı, gerçekleşen temel atma törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da katıldı.

Nurettin Özdebir: Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı!

Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, “Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

KKTC’ye su temin projesi bugün Ankara’da Masaya yatırılacak!

Türkiye’den KKTC’ye deniz altından borularla getirilen “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen “KKTC’ye su temin projesi” bugün Ankara’da Masaya yatırılacak. İleri istişare önerileri, Ankara’da yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi için başvurular tamamlandı. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 756 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekilişi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekilişi kapsamında 583 daire satışa çıkarılıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede aylık taksitler 341 TL'den başlıyor.

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları!

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürütüeceği projede 756 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

ankara mamak yeşilbayır kıbrıs mahalleleri birbirine bağlanacakmı Haberi

ankara mamak yeşilbayır kıbrıs mahalleleri birbirine bağlanacakmı



Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilbayır ve Kıbrıs mahallelerinde yaptığı çalışmalarla, 1830 sokak ve 1965/2 sokağı birbirine bağlıyor. Yol açım ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yaptığımız çalışmalar ilçemizin şehirleşme oranını yükseltiyor." dedi. Yeni açılan yolların ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdığını belirten Akgül, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, hayatı ve ulaşımı rahatlatmak için sürekli yeni yollar açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmeyle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz.” diye konuştu. 


45 BİN METRE YENİ YOL HEDEFİ 


Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bölgede yoğunlaştırdığı çalışmalar kapsamında bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor. İş makinelerinin dur durak bilmediği Mamak’ta yolları belli bir program...