06 / 05 / 2024

ankara marina projesi

ankara marina projesi

Daire seçenekleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Sinpaş Ankara Marina iletişim bilgileri telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Ankara Marina projesinde 48 ay vade farksız taksitle!

Sinpaş Yapı’nın Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştırmayı hedeflediği Marina Ankara projesi lansmana özel 258 bin liradan başlayan fiyatlarla satışına devam ediyor.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu... 212 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara 2023 projesi detayları...

TOKİ Ankara 2022 projesi için beklenen gün geldi! Çubuk'a tam 503 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Beypazarı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı Ayvaşık projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...

ankara marina projesi Haberi

ankara marina projesi

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. 


Sosyal alanları arasında projede  spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, tropik ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve su sahnesi yer alıyor.


Daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde yapılması planlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Fiyat listesi kapsamında 1+1 ev fiyatları 258 bin TL,  1,5+1 ev fiyatları 347 bin 300 TL,  2+1 ev fiyatları 375 bin 500 TL, 3+1 ev fiyatları 641 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş...