29 / 04 / 2024

Ankara Metrosu Güvenlik

Ankara Metrosu Güvenlik

Ankara Metrosu'nun araç ihalesine itiraz eden KİK üyesi Erkan Demirtaş metro güvenliği belgelerinin sunulmadığını vurguladı

TOKİ Ankara Sahil Güvenlik Lojmanı ihalesi bugün!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya sahil güvenlik lojmanı!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Camisi açıldı!

Ankara Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nde yapımı tamamlanarak ibadete açılan caminin açılış töreni yapıldı...

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkul bulunuyor..

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 6 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ illerinde bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 51 milyon 69 bin 730 TL olarak belirlendi.

ATO Güvenli İskele-İskelede Güvenlik semineri 7 Nisan'da!

Ankara Ticaret Odası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa, inşaat sektöründe iş kazalarının önlenmesine yönelik ‘Güvenli İskele – İskelede Güvenlik’ semineri düzenleniyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara, Çankırı, Aksaray, İstanbul ve Bursa'da yer alan 12 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 17 ve 18 Şubat'ta yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyeti 50 milyon lira!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kalem kalem Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyetini açıkladı. Sarayın sadece kamera, aktif cihazlar ve izleme üniteleri maliyeti 50 milyon lirayı buluyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu 5 ilde 12 arsayı satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara, İstanbul, Aksaray, Bursa ve Çankırı'da 12 gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhale ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

İnşaat çalışmalarında yeterli güvenlik önlemi alınıyor mu?

TÜRKİYE'de artarak devam eden iş kazalarından ders alınmıyor. İstanbul Beyoğlu'nda bir zamanlar Emek Sineması'nı da içinde barındıran tarihi Sekil Doryan (Cercile D'Orient) binasında restorasyon yapan işçilerin güvenlik önlemi yeterli değil...

Akdeniz Güvenlik İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

Ankara Metrosu Güvenlik Haberi

Ankara Metrosu Güvenlik

Son olarak şantiyesinde bir insanın ölümüne neden olan iş kazasıyla gündeme gelen Ankara Metrosu’nda tartışma bitmiyor. Metro projesinin en önemli ayaklarından olan 400 milyon dolarlık 324 metro aracı alım ihalesiyle ilgili olarak gündeme getirilen iddialar tartışma yaratacak nitelikte. İhaleyle ilgili olarak itiraz haklarını kullanan firmalar, Ulaştırma Bakanlığı ’nın teknik şartnamede istediği belgeleri vermeyen istekliye ihaleyi verdiğini iddia etti. Kamu İhale Kurulu (KİK), tartışmalı bir biçimde ihaleye onay verdi. Ancak kurulun en kıdemli üyelerinden Erkan Demirtaş karara itiraz etti. Demirtaş’ın itirazında dikkat çekici saptamalar yer aldı. İhaleyi kazanan Çinli firmanın teknik şartnamede yer alan ve metronun güvenliğini de ilgilendiren belgeleri ya hiç sunmadığını ya da eksik sunduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Demirtaş, ayrıca ihale komisyonunca zarf açma ve belge kontrol tutanağının...