07 / 05 / 2024

ankara mövenpick oteli

ankara mövenpick oteli

Uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, İstanbul ve İzmir’in ardından Türkiye’deki üçüncü otelini Ankara’da açtı.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Emlak Konut GYO'nun Ankara Münye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı. Gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 100 milyon 148 bin 606 TL olarak belirlendi.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

CP Ankara Oteli 6 hafta süreyle kapatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle sahibi olduğu CP Ankara Oteli'nin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 6 hafta kapatılmasına karar verdi...

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Alevi dernekleri, Ankara'da Madımak Müzesi kuracak!

Sivas'ta 25 sene önce Madımak Oteli’nin yakılması sonucu hayatını kaybeden 33 kişi için yürütülen mücadele Başkent'e taşındı. Alevi dernekleri, Ankara’da Madımak Müzesi kuracak.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

ankara mövenpick oteli Haberi

ankara mövenpick oteli

İsviçre kökenli markanın Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, Türkiye’deki yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, “İsviçre’nin hizmet ve otelcilik sektöründe önde geldiği, kendi tarzı olan ve tercih edilen işler yaptığı bir gerçek. Türkiye bizim için çok önemli. Burada portföyümüze hem iş hem de tatil otelleri katmak istiyoruz. Kayseri, Gaziantep ve Bursa’da otel işletmek için planlarımız var. Antalya’da bir resort, hatta golf oteli istiyoruz. Ayrıca, İstanbul’da da iki yeni otel planlıyoruz. Yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.


Boğaz ve yeni havalimanı öncelikli


Mövenpick Otel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach da Mövenpick Hotels’in Türkiye’de 2011’i 50 milyon TL gelirle kapattığını, 2012’de 60 milyon ve 2013’te 80 milyon TL beklediklerini açıkladı.


Reichenbach, şunları söyledi:


“Doluluk oranlarımız yüzde 70 ortalamasında. Ankara’daki otel haziranda açıldı. 2013’te etkisi daha...