29 / 04 / 2024

ankara mühye emlak konutları kura

ankara mühye emlak konutları kura

Emlak Konut GYO beklenen projelerini satışa çıkarıyor. Niğde Emlak Konutları projesi açık satış, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projeleri kuralı satış yöntemiyle Kasım-Aralık gibi satışa çıkacak. İşte kampanyanın detayları..

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Ankara Münye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı. Gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 100 milyon 148 bin 606 TL olarak belirlendi.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Çankaya parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara İli Çankaya İlçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

ankara mühye emlak konutları kura Haberi

ankara mühye emlak konutları kura

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2016 yılı bitmeden konut alıcılarına yeni bir fırsat sunuyor. "Emlak Konut'tan Yıl Sonu Fırsatları" sloganıyla açıklanan kampanya kapsamında 3 proje satışa çıkacak. 


Emlak Konut GYO Niğde'de, Gebze'de ve Ankara'da hem kuralı hem de açık satış yöntemiyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirecek.


Emlak Konut "Yıl Sonu Fırsatları" kampanyası kapsamında Niğde Emlak Konutları'nı açık satış yöntemiyle, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projelerini kuralı satışa çıkaracak.


Niğde Emlak Konutları projesinde yaklaşık 346 adet daire, Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde ise yaklaşık 1.500 adet daire bulunuyor. Projelerin Kasım-Aralık gibi satışa çıkması planlanıyor. 


Emlak Konut'un satışa çıkaracağı projeler

1-) Niğde Emlak Konutları  - Açık satış - 346 daire

2-) Gebze Emlak Konutları 3. Etap - Kuralı satış...