05 / 07 / 2024

ankara Nezaket Okulu

ankara Nezaket Okulu

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde temelini attığı kreş inşaatında önemli mesafe kat edildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin tamamlandıktan sonra kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılması planlanıyor.

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Beşevler Turizm Otelcilik Okulu yıkıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yıkılmasını istemediği Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nun binası yıkıldı.

Ankara 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Okulu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ve Suriye Dostluk Derneği işbirliğiyle yapılan ve ağırlıklı olarak Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu" açıldı.

Ankara Beypazarı'na engelliler okulu inşa ediliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

TOKİ Ankara Mamak 447 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 4. etap 447 adet konut, 1 adet lise, 1 adet ilköğretim okulu, 1 adet 750 kişilik cami inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'nun ek hizmet binası açıldı!

Ankara Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu I(MYO) ek binası hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptı.

TOKİ Ankara Mamak 4. Etap 447 konut ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi, Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 4. etap 447 konut, 1 adet lise, 1 adet İlköğretim Okulu, 1 adet 750 kişilik cami ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 352 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 352 adet konut, 3 adet derslikli ilköğretim okulu, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. ve 2. Bölge'de 826 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. Bölge'de 474 konut ve 1 adet anaokulu ile 2. Bölge'de 352 konut 3 adet derslikli ilköğretim okulu ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Ekim ve 13 Ekim 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Kuzey Ankara'da 826 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet Konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet Anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya özel eğitim okulu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Çankaya ilçesi özel eğitim okulu altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

ankara Nezaket Okulu Haberi

ankara Nezaket Okulu

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde temelini attığı kreş inşaatında önemli mesafe kat edildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin tamamlandıktan sonra kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılması planlanıyor.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan kreş ve gündüz bakımevi sayısı her geçen yıl artıyor. Pursaklar merkezde bir süre önce temeli atılan kreş ve gündüz bakımevi inşaatı hızla yükselmeye başladı. Bin 200 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminin yanı sıra üç kattan oluşuyor. 2016 yılı Ağustos ayında bitirilerek hizmete açılması planlanan sosyal tesis ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Daha önce inşa edilen kreşlerde Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Nezaket Okulu eğitimleri...