07 / 05 / 2024

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara Numune Eğitim Hastanesi’nin çatısında çıkan ve büyük bir tehlikeye yol açan yangın hakkında açıklama yapan Yavuz, Türkiye’de standartlara uygun malzeme kullanılmayan çok sayıda çatıda yangın riski bulunduğunu belirtti.

Ankara'da genetik hastalıklar tanı merkezleri hizmete açıldı!

Türkiye’nin en kapsamlı genetik hastalıklar tanı merkezlerinden biri Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Siteler Semt Polikliniğinde hizmete girdi.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Numune Hastanesi hizmete kapandı!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne taşınma sürecinin tamamlanmasından sonra hizmete kapatıldı.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Deniz GYO Metrokent eğitim tesisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'nde yer alan  Metrokent Eğitim tesisi bloğunun 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Ankara'da 34 eğitim tesisinin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çatısında çıkan ve büyük bir tehlikeye yol açan yangın hakkında açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yapılan incelemeler ardından yangının sebebinin anlaşılacağını ancak Türkiye’de standartlara uygun malzeme kullanılmayan çok sayıda çatıda yangın riski bulunduğunu belirterek, “Standartlara uygun olmayan malzemeler, hatalı uygulamalar ve ihmal, her yıl çok sayıda yangına yol açıyor. Sadece Ankara’da 2015 yılında 45, 2016 yılının ilk iki ayında ise 12 çatı yangını meydana geldi. İstanbul’da geçen yıl 1185 baca yangını yaşandı. ÇATIDER olarak bu konuda doğru malzeme kullanımı ve uygulama konusunda toplumsal bilincin artması için çalışıyoruz. 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu’nda sektör temsilcileri ile akademisyen...