28 / 07 / 2024

ankara olimpiyat stadı

ankara olimpiyat stadı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ''Şehirden 30 kilometre uzağa yapılırsa, Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi duyulur'' dedi.

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Nihat Yeşil'den Ankara 19 Mayıs Stadı eleştirisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, yeni 19 Mayıs Stadını TBMM’ye taşıdı...

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

ankara olimpiyat stadı Haberi

ankara olimpiyat stadı


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara için planlanan stadın şehir dışına yapılmasının futbola bir katkı sunmayacağını belirterek, ''Stadyum söylendiği gibi 30 kilometre uzağa yapılırsa İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi duyulur'' dedi. 

     İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada stadyumun şehirde kalması gerektiğini ve kulüp olarak Ankara ve Ankaralılara yakın olmak istediklerini söyledi. 

     Yeni stadyumun şehirden uzak bir noktaya yapılmasının planlandığını basından öğrendiğini kaydeden İlhan Cavcav, ''Stadın şehir merkezinden 30 kilometre uzakta bir yere inşa edilmesi Ankara futboluna bir katkı sunmayacaktır. Ben futbolu 19 Mayıs'ın toprak dış sahalarında top oynayarak, tribünlerinde maç seyrederek sevdim. Şimdi stadyum söylendiği gibi şehir merkezinden 30 kilometre uzağa yapılırsa İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi...