08 / 05 / 2024

ankara oran sitesi

ankara oran sitesi

Ankara Hürriyet’in “Harabe iş merkezi” başlığıyla gündeme getirdiği Oran’da atıl durumdaki iş merkezinde iki yıldır hiçbir gelişme olmadı. Yıkım için 41 kişiden ‘olur’ alan site yönetimi, bir kişinin muvafakat vermemesi nedeniyle çaresiz kaldı.

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Site yöneticisi herkesi havaya uçuracaktı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Ulus Caddesi'nde bulunan 40 daireden oluşan 4 bloklu Oran Sitesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem şaşırttı...

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Panora AVM'ye alıcı aranıyor!

Ankara Oran'da yer alan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne alıcı aranıyor. AVM'nin satışı konusunda henüz somut bir gelişme yok.

Sinpaş Marina Ankara Oran fiyatlar!

Sinpaş Marina Ankara Oran fiyatları 293 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Ankara Keresteciler Sitesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

ankara oran sitesi Haberi

ankara oran sitesi

Oran Yıldızı Apartmanı sakinleri, 36 yıl önce yapılan ancak bir türlü tamamlanamayan 44 dükkanlı iş merkezinin yıkılmasını istiyor. Oran Zülfü Tiğrel Caddesi’ndeki mezbele binanın yıkılması için 41 kişinin muvafakatını alan apartman yönetimi, bir kat malikinin olur vermemesi üzerine konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. Binanın Suriyelilerin ve madde bağımlılarının mekanı haline geldiğini söyleyen Apartman Yöneticisi Selçuk Baş, “Yıkılıp yerine yapılacak olan proje hazır. Bir kişinin olur vermemesi önümüzü tıkadı. Adli tatil bittikten sonra son çare olarak mahkemeye vermeyi düşünüyoruz” dedi. İş merkezinin yıkılıp yeniden yapılmasını istediklerini belirten Baş şöyle konuştu:


YIKIM İÇİN BİR OLAY MI OLMALI?

“Yıllardır bu halde olan iş merkezini inşa eden firma yeni projeyi hazırlamış. Yıkılıp yerine yapılacak olan proje hazır. Biz bunu kabul ediyoruz. Binanın yıkılıp yeniden yapılmasını istiyoruz....