26 / 05 / 2024

ankara Osmanlı Aile Yaşam Merkezi

ankara Osmanlı Aile Yaşam Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Aile Bakanlığı'ndaki gibi başvuruya gerek yok! Tüm ailelere bu kadar para verilecek, bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik devam eden ödemelerin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden de vatandaşları rahatlatacak bir ödeme adımı geldi.

Aile Bakanlığı'ndan sonra onlar da harekete geçti! İhtiyaç sahibi ailelere para verecekler

Aile Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Belediye, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım ödemesi gerçekleştirecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Maraş'ın tapusu KKTC ve Ankara'da!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ankara'nın elinde Maraş'a ait tapu var. Yeniden yerleşime açılacak olan Maraş'ın Osmanlı vakıflarına ait olduğu uzmanlarca tescillendi. 

Mansur Yavaş hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Gökçek ailesine ait Osmanlıspor'a aktarılma işini sonlandırdı...

Mansur Yavaş'dan hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildi iddiası!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

ankara Osmanlı Aile Yaşam Merkezi Haberi

ankara Osmanlı Aile Yaşam Merkezi

Ankara Keçiören'de yapımı devam eden bir başka proje olan Osmanlı Aile Yaşam Merkezi'ndeki çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Gökçek, "Etlik'te Osmanlı Aile Yaşam Merkezi"nin yapımı devam ediyor. İnşaat yüzde 70'lere geldi" şeklinde konuştu. Keçiören'e yeni yeşil ve sosyal alanların kazandırılması için de çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Gökçek, ilçeye yapılan iki yeni projeyi anlattı. Gökçek, "Şu anda Keçiören'de TOKİ Kuşcağız Papım çalışması ki, 122 bin metrekare, onunda sonuna gelmek üzereyiz. Ayrıca Hacı Kadın Onnan Rekreasyon Alanı, 1 milyon 579 bin metrekare, onun inşaatına da bu sene başlıyoruz. Ve inşallah önümüzdeki sene içerisinde bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Keçiören'e 7 kilometre içme, 3,6 kilometre de yağmur atık suyıı hattı döşediklerini belirten Gökçek, İhlamur Vadisi etrafında Ankara Çayı'na akan atık suları kesmek için...