05 / 05 / 2024

ankara oteller

ankara oteller

Ankara'da bir yıldır seçim turizmi yaşandığını söyleyen JW Marriott Ankara'nın yatırımcısı Ali Özdoğan, "Bu dönemlerde % 90 doluluğu yakalıyoruz" dedi. Artan doluluk oranları turizmcileri sevindirdi...

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Kapadokya'daki oteller yüzde 100 oranında doldu!

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Anemon oteller zinciri Kapadokya'da taş otel açılışına hazırlanıyor!

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Alışveriş Merkezleri de oteller gibi yıldızlı olacak

Metrekare, markalar, bulunduğu bölge, ziyaretçi sayısı ve sosyal aktiviteler ile ayrıştırılacak AVM'lerin kapısına da oteller gibi 3, 4, 5 yıldız koyulacak...

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

ankara oteller Haberi

ankara oteller

Ankara'da bir yıldır seçim bereketi yaşanıyor. Önce belediye ardından Cumhurbaşkanlığı seçimiyle hareketli günler geçiren Ankara, şimdi de 7 Haziran'a kilitlendi. Seçim hareketinin bereketinden en büyük payı ise turizm sektörü aldı. Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve JW Marriott Ankara otelinin yatırımcısı Ali Özdoğan, Ankara'da seçim turizminin yaşandığını söyledi. 


Özdoğan, "Özellikle milletvekili aday adaylarının belirlendiği mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre doluluğumuz yüzde 30 arttı" dedi. Ankara'nın turizmden yeterli oranda pay alamadığını vurgulayan Özdoğan, otellerinin yıllık doluluk ortalamasının yüzde 50 olduğunu kaydetti. 


Ali Özdoğan, "Ancak bu aday adaylığı döneminde yüzde 80-90 doluluk oranlarını yakaladık. Otelimizde küçük ve kalabalık gruplar için farklı büyüklüklerde toplantı salonlarımız var. Buralar siyasi hareketin etkisiyle birçok toplantıya ev sahipliği yapıyor" diye konuştu. 


JW Marriott Ankara Genel Müdürü Albert...