28 / 04 / 2024

Anemon oteller zinciri Kapadokya'da taş otel açılışına hazırlanıyor!

Anemon oteller zinciri Kapadokya'da taş otel açılışına hazırlanıyor!

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..



ANEMON Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Manisalı Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. iş dünyası içinde 45 yıldır var olan ve 1990 yılından bu yana turizm ve otelcüik sektöründe yatırımcı ve işletmeci kimliğini bir arada bulundurarak büyüyen bir marka. Markanın başlangıç hikayesi çok özel. 1989 yılında müteahhitliğini yaptığı otelin, dönemin ekonomik kararları gereği yatırımcısı, ardından işletmecisi olmak zorunda kalan Anemon A.Ş. bugün Türkiye'nin Anadolu'da en yaygın otel işletme zinciri. 


Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, "Bünyesinde tamamı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescil edilmiş 9'u 5 yıldızlı, 7'si 4 yıldızlı vr 3'ü de özel belgeli toplam 20 tesis oteliyle grubumuzun, sektöre yatırımı her geçen gün artmaktadır. 

Ankara'da kendi yatırımımızı 2014 sonbaharında açmayı planlıyoruz. Ardından, halen yatırımı devam eden, Kapadokya'da dünya çapında üne sahip olacak bir taş otelin açılışına odaklanacağız" dedi. 


YÜZDE 25 BÜYÜDÜK 2013 


yılında kendi yatırımlan olan Anemon İskenderun Oteli ile beraber, Yatırımı Rönesans Holding tarafından yapılan Anemon Samsun Otel ve Yatınmı Bozkurtlar A.Ş. tarafından yapılan Anemon  Adana  Otelleri'ni hizmete açtıklarım hatırlatan Yavaş, "Bu işletmeler ile birlikte toplam oda arzımızı yüzde 25 oranda arttırdık. Gelecekte, kendi yatırımlarımız ile birlikte işletmeci olarak zinciri genişletmeye devam edeceğiz" dedi. 


MİSAFİRİMİZİ TANIYORUZ 


İş seyahati yapanların ihtiyaçlarım karşılayacak, optimal şehir otelleri kurmak şeklinde özetlediği yatırım stratejilerini kaliteli hizmet üe bütünleştirdiklerini belirten Yavaş, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz, ana felsefemizin altını, Türk insanım iyi tanıyor, uygun hizmet standartlarım sunmak ile dolduruyoruz" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön