12 / 05 / 2024

anemon otel zincirleri yatırım haberi

anemon otel zincirleri yatırım haberi

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Yerli otel zincirleri alt markalarla büyüyor!

Divan’dan Dedeman’a, Titanic Otelleri’nden Rixos’a kadar birçok yerli zincir yabancı devlerle kıyasıya rekabet içinde. Bazı şirketler düşük yıldız, bazdan da lüks yeni markalar yaratarak, hizmet yelpazesini çeşitlendirme yoluna gidiyor.

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

Swissotel Resort Bodrum'un açılışı 13 Haziran'da!

'Türkiye'nin St. Tropez'si olarak lanse edilen Bodrum'a lüks otel zincirleri akın etmiş durumda. Şimdi de Swissotel, Bodrum'a geliyor.

Hatay’da Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu düzenlendi!

Hatay’ın Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu’nun bir diğer ayağı Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Anemon Ankara Otel hizmete girdi!

Yerli otel zinciri Anemon Otelleri'nin 83 oda ile hizmet vermeye başlayan yeni oteli Anemon Ankara Otel Ankara'da Bakanlıklar bölgesinde açıldı.

Kürk İnşaat Irak'ta otel zincirleri inşa edecek!

Yurtdışı faaliyetlerini Irak'ta sürdüren Kürk İnşaat, bu yıl aldığı yeni projelerle bölgedeki gücünü artırmayı hedefliyor. Kürk İnşaat, 2001 yılından bu yana Irak'ta özel ve kamu kuruluşları adına çeşitli projelere imza atıyor..

anemon otel zincirleri yatırım haberi Haberi

anemon otel zincirleri yatırım haberi

ANEMON Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Manisalı Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. iş dünyası içinde 45 yıldır var olan ve 1990 yılından bu yana turizm ve otelcüik sektöründe yatırımcı ve işletmeci kimliğini bir arada bulundurarak büyüyen bir marka. Markanın başlangıç hikayesi çok özel. 1989 yılında müteahhitliğini yaptığı otelin, dönemin ekonomik kararları gereği yatırımcısı, ardından işletmecisi olmak zorunda kalan Anemon A.Ş. bugün Türkiye'nin Anadolu'da en yaygın otel işletme zinciri. 


Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, "Bünyesinde tamamı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescil edilmiş 9'u 5 yıldızlı, 7'si 4 yıldızlı vr 3'ü de özel belgeli toplam 20 tesis oteliyle grubumuzun, sektöre yatırımı her geçen gün artmaktadır. 

Ankara'da kendi yatırımımızı 2014 sonbaharında açmayı planlıyoruz. Ardından, halen yatırımı...