25 / 05 / 2024

ankara otonomi basın toplantısı

ankara otonomi basın toplantısı

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu ve Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç, Başkan yardımcıları ile kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya gelerek Avrupa’nın en büyük Otomobil Alışveriş Merkezi OTONOMİ hakkında bilgiler verdi.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankapark projesine ilişkin basın toplantısı için tarihi belirledi. Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası basın toplantısı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki polemiğe ilişkin basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Anahtar Proje-Torti Gallas basın toplantısı ertelendi!

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yarın düzenlenecek Anahtar Proje-Torti Gallas işbirliği basın toplantısı yakın bir tarihe ertelendi.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'nin basın toplantısı 10 Aralık'ta!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesinin basın toplantısı 10 Aralık Perşembe günü Raffles Otel'de gerçekleşecektir. Toplantı saat 17:00’de başlayacaktır.

Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?

Marina Ankara projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerle tasarlandı. Projedeki dairelerin Eymir ve Göl manzarasına cephesi bulunuyor. Peki Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesi basın toplantısı 2 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı, Ankara’da büyük ilgi gören projelerine bir yenisini daha ekliyor. Marina Ankara projesinin basın toplantısı 2 Nisan'da Ankara'da düzenlenecek.

Bayraktar İnşaat 26-27 Haziran'da Ankara'ya basın gezisi düzenliyor!

Bayraktar İnşaat 26 - 27 Haziran'da Ankara'ya basın gezisi düzenliyor. Toplantıya Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar da katılacak.

Ankara Prime Hill basın toplantısı ertelendi!

7 Mayıs 2014, Çarşamba günü Çırağan Sarayı’ nda Volkan Acatay başkanlığında düzenlenecek olan Ankara Prime Hill basın toplantısı daha sonra belirlenecek olan ileri bir tarihe ertelendi.

ankara otonomi basın toplantısı Haberi

ankara otonomi basın toplantısı

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu ve Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç, Başkan yardımcıları ile kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya gelerek Avrupa’nın en büyük Otomobil Alışveriş Merkezi OTONOMİ hakkında bilgiler verdi.


 Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin faaliyete başlaması nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen MASFED ve BOD Başkanı Aydın Erkoç, OTONOMİ hakkında bilgiler verdi. Başkan Yardımcıları Niyazi Berktaş, Mahmut Ulucan ve Özgüven Mimarlık YKB Özgür Özgüven’in de hazır bulunduğu Marriott Otel’de gerçekleşen toplantıya çok sayıda basın mensubu ile sektör temsilcileri katıldı.


A’dan Z’ye otomotiv ile ilgili her şey bu yapı içerisinde mevcut olacak


Programda OTONOMİ’de yapılan çalışmalarla ilgili gazetecilerle sohbet eden Erkoç, “Ankara’da artık 2. elin tek adresi Otonomi olacak, sıfır araç...